Menu

Tag testen! Er din klub klar til IT Klubpakken?

image
Thomas Kristensen
07. juni 2019 kl. 10:40
16 flueben. Har din klub fuldt hus? Så er I klar til at gå i gang med at bruge IT Klubpakken, og få glæde af sammenhængen mellem systemerne.

Det lyder meget godt med det automatiske kontingentsystem, og sammenhængen mellem klubben, holdene i KampKlar og information på hjemmesiden- men hvor skal man starte?

Ét samlet system 

Det kan være vanskeligt med flere forskellige medlems-, hold- og administrationssystemer, at overbevise trænere, ledere og spillere om at overgå til et nyt, samlet system - men det er dokumenteret det hele værd. 

Læs her hvad det har betydet for Hedensted IF. 

Folkene bag systemerne har samlet de 16 grundlæggende opgaver, der skal være styr på, så klubben kan komme godt i gang med IT Klubpakken. Du kan se, printe og begynde at udfylde jeres 'Klubbens tjekliste' her. 

Tjeklisten er en anbefalet fremgangsmåde for at få optimal udnyttelse af IT Klubpakken. Der kan dog være andre fremgangsmåder, som også fungerer for den enkelte klub. 

Få gratis IT-kurser

Det hele er selvfølgelig ikke gjort med en 16-punkters tjekliste. Derfor står DBU's IT-instruktører klar til at hjælpe helt ude i klubben, så I kan komme af med dobbeltadministration og tunge, manuelle processer.

Det seneste år har mere end 100 danske klubber fået hjælp til at komme i gang med IT Klubpakken. Resten af 2019 har din klub også mulighed for at gøre brug af de gratis kurser. Læs mere om de gratis IT-kurser her.