Menu

Start en gaveindsamling fra KlubOffice

image
Thomas Kristensen
25. november 2019 kl. 08:57
Har I almennyttige projekter, som I gerne vil indsamle midler til, er det nu blevet lettere at ansøge om donationer direkte fra KlubOffice.

Kunstgræsbaner, multiprojekter og goalstations. Der er masser af gode ideer og initiativer rundt omkring i klubberne, men det kan være svært at starte en decideret indsamling - og hvad med skattereglerne, indberetningen og alt det andet? Med en gaveindsamling via DBU holder du og din klub dig inden for reglerne - og du kan oprette og følge med fra KlubOffice. 

Se hvordan Aalborg KFUM samlede 300.000 kr. ind til deres nye kunstgræsbane. 

Donationer - ikke sponsorer

Fodboldklubber, der er medlem af én af DBU's lokalunioner, kan via DBU samle midler til almennyttige projekter. Midlerne er fradragsberettigede for gavegivere - der må således ikke være en modydelse involveret i en gaveindsamling, hvis den skal være fradragsberettiget. Nu kan du oprette indsamlingerne direkte i KlubOffice. Se vejledning til hvordan her. 

 

Når du har oprettet en gaveindsamling skal den godkendes af DBU. Herefter bliver den lagt ind på DBU's hjemmeside, hvor gavegivere kan give deres donation til jeres projekt direkte. Du kan se de eksisterende indsamlinger her. 

 

Efterfølgende kan I følge med i fremgangen for indsamlingen i KlubOffice, hvor donationerne vil fremgå, hvis gavegiver har givet samtykke til det. 

Læs alt du skal vide om at oprette en DBU Gaveindsamling her.