Menu

Hold styr på restancerne med automatiske mails

image
Thomas Kristensen
25. juni 2019 kl. 12:17
Den automatiske kontingentkørsel sikrer, at langt de fleste medlemmer helt automatisk får betalt deres kontingent. Men betalingskort udløber, og der kan være smuttere. Du kan dog forberede dig ved at give besked til de rette folk i klubben. når den automatiske restancespærring træder i kraft - og bliver fjernet igen.

Hvad er automatisk restancespærring?  

Den automatiske restancespærring gør, at de spillere der ikke får betalt kontingent, heller ikke kan spille kampe. Hvis fluebenet sættes i KlubOffice vil alle spillere, der har udestående efter en kontingentkørsel, automatisk blive spærret fra at kunne komme på holdkort efter det antal dage, klubben har defineret. 

Indstillingen sættes under 'Klubben' --> 'Klubinfo' --> 'Indstillinger'. Læs mere her

 

Få besked med det samme 

Når en spiller er blevet spærret fra at komme på holdkort pga. restance, kan du nu få besked med det samme - eller sende informationen videre til rette vedkommende. Vælg først indstillingen 'Straks' under hyppighed, og derefter hvilke klubhverv, der skal have mailen. 

Nu får alle personer med de valgte klubhverv en mail, lige så snart der er spillere, som er blevet spærret fra at komme på holdkort pga. restance - og på samme måde en mail, når restancen er blevet indfriet. 

Få besked med det samme, når der anmodes om spillercertifikat 

I den nyeste version af KlubOffice kan du nu også få besked med det samme, når der kommer en spillercertifikatsanmodning på én af jeres spillere. Sæt indstillingen til 'Straks' og vælg de klubhverv, der skal modtage mailen. 

Få det fulde overblik over de nye funktioner og rettelser i den nyeste upload af KlubOffice her. 

Luk