Menu

Opdateringer lagt online den 23-01-2018

image
23. januar 2018 kl. 08:59

Nye KlubOffice funktioner:
1. Tilføj administrations og/eller indmeldelsesgebyr på afdelinger
Det er nu muligt på en afdeling, at påføre et indmeldelses og/eller administrationsgebyr på online indmeldelser.

Læs mere om den nye funktion, på vejledningen for afdelinger, på linket her

2. Tilføj administrationsgebyr på automatisk kontingentkørsel
Det er nu muligt, på en automatisk kontingentkørsel, at tilføje et administrationsgebyr som automatisk skal opkræves i forbindelse med den automatiske kontingentkørsel.

Læs mere om den nye funktion, på vejledningen for automatisk kontingentkørsel, på linket her

 


KlubOffice fejlrettelser/justeringer:

  • Totalbeløb for refusioner. Der vises nu et totalbeløb for refunderinger, under online betalinger, i bunden af kolonnen for refunderinger.
  • Lås e-mail skabelon typen. Typen på en e-mail skabelon låses nu automatisk, når skabelonen er gemt. Dette for at undgå at typen efterfølgende kan ændres
  • Sortering af træningskampe blev ikke udskrevet korrekt. Det er nu rettet så den sortering man har valgt, i sin oversigt over træningskampe, også er den sortering som der udskrives.
  • Fejl ved afvisning af medlemmer med en 0,- kr. betaling tilknyttet. Det er nu rettet, så uanset om der er en online betaling eller ej, så kan et nyt medlem afvises. Man bliver fortsat promptet med information om at en evt. online betaling tilknyttet, automatisk vil blive refunderet.
  • Medlemssøgning fejlede, hvis kolonne fra udvidet søgning var valgt. Det er nu rettet, så man ikke kan standard vælge en kolonne fra udvidet søgning.
  • Sletning af stamhold fejler, hvis tilknyttet en automatisk kontingentkørsel. Tidligere fik man blot en generel fejlside, og kunne dermed ikke se hvorfor det fejlede. Nu bliver man promptet med besked om, at stamholdet benyttes i en automatisk kontingentkørsel og derfor ikke kan slettes.