Menu

Nyt i Klub-CMS: Vis træningstider på klubbens hjemmeside

image
Thomas Kristensen
28. august 2019 kl. 13:10
Klub-CMS har fået et nyt modul: Træningstider. Det giver dig mulighed for at vise holdenes træningstider på hjemmesiden, når de er skrevet ind i KlubOffice.

Din Klub-CMS hjemmeside er opdateret! Det betyder, at der er foretaget fejlrettelser - og tilføjet nye, fede funktioner. Du får hele overblikket her. 

Hvornår træner klubbens hold? 

"Hvornår træner vi?" Et udbredt spørgsmål fra nye- og gamle spillere, forældre og trænere. Nu kan du få vist træningstider vist på jeres Klub-CMS hjemmeside - både på den enkelte holdside og samlet. 'Træningstider' trækker tiderne direkte fra stamholdet i KlubOffice. 

Se hvordan du sætter træningstider op på siden her

I backenden ser din visning ud, som på billedet herunder. Du kan vælge mellem de stamhold, du vil vise træningstider for - og give modulet en overskrift. 

Nu fremgår træningstiderne både som en samlet visning på hjemmesiden - og på det enkelte holds underside. 

Vælg hvilke hold, der skal vises på siden 

Det har været efterspurgt af flere, at kunne fravælge turneringshold fra stamholdet i visningen på hjemmesiden. Det er nu muligt efter opdateringen af Klub-CMS. Når du vælger et stamhold, kan du fravælge de turneringshold, der ikke skal vises. Det kunne fx være tilfældet, hvis I er røget ud af Pokalturneringen - eller hvis I vil have delt turneringsholdet ud på flere holdsider i Klub-CMS. 

Se hvordan du sætter holdsider op her. 

Det samme gælder for de tre moduler, der hedder 'puljestilling med holdvalg', 'næste kamp med holdvalg' og 'kampprogram med holdvalg'. 

Tilmeld klubaktiviteter fra kalenderen i Klub-CMS 

Nu er det blevet muligt at sætte klubaktiviteter med betaling op direkte fra KlubOffice. Aktiviteterne kan tilmeldes og betales fra Fodbold app'en og Mit DBU - men hvis der er offentlig tilmelding - kan beskrivelse og tilmeldingslink og lægges ind i kalenderen på hjemmesiden.

Se hvordan du sætter klubaktiviteter med online betaling op fra KlubOffice her.

Endeligt er der i den nyeste opdatering bl.a. rettet, at du igen kan linke ind til spotbokse på egen side, samt fejlrettet i livescore-modulet. 

Vil du prøve at sætte en Klub-CMS hjemmeside op? Lige nu kan I prøve 30 dage helt gratis. Bestil her.