Menu

Indmeldelse og FAQ - fire nye ting til klubbens hjemmeside

image
Thomas Kristensen
20. november 2019 kl. 08:47
Online indmeldelsesmodul, FAQ-modul, baggrundsbilleder på bånd/grid - og udgivelsesdato på nyheder. Fire nye funktioner er med i den nyeste opdatering af Klub-CMS.

Tilpas siden med baggrundsbilleder 

Synes du at det har været lidt svært at skille dig ud fra de øvrige Klub-CMS sider? Nu kan du med baggrundsgrafik på bånd og grid gøre siden lidt sjovere at se på, og tilpasse klubbens farver. Se hvordan du benytter den nye funktion her. 

 

 

Indmeldelse med stil

Scriptet til indmeldelse har hidtil blot været et klikbart link. Med opdateringen af Klub-CMS har du nu fået et modul, så du kan sætte det pænere op på siden, så det bliver mere overskueligt for nye medlemmer at finde frem til den rigtige afdeling. Se hvordan du bruger det nye online indmeldelsesmodul her

 

Hvad? Hvor? Hvordan?

Det kan være svært at svare på de mange spørgsmål, der opstå fra nye - og eksisterende medlemmer i klubben. Nu kan du med det nye FAQ-modul sætte spørgsmål og svar op for medlemmer, forældre og klubbens øvrige interessenter. Modulet er således lavet som et åben/luk format - naturligvis i klubbens farver - så svarene bliver overskuelige for modtagere at finde. Se hvordan du bruger det nye FAQ-modul her. 

Slip for at kopiere

Sidder du også ind imellem og arbejder på en artikel, der måske ikke skal udgives samme dag? Nu kan du sætte en 'offentlig udgivelsesdato' på nyheder, så du slipper for at kopiere nyheden for at få den rigtige udgivelsesdato. Hvis nyheden skal udgives på et andet tidspunkt end den er publiceret, skal du blot angive en 'offentlig udgivelsesdato' i bunden af artiklen, som vist på billedet nedenfor. Læs mere om funktionen her. 

Har du andre forslag? 

Hvis du i dit virke som webmaster eller redaktør bare sidder og mangler dén funktion, der kan gøre din klubhverdag meget lettere - så skriv til os på support@dbu.dk. Det er på blandet andet på baggrund af de gode forslag fra brugerne, at der udvikles nye funktioner til Klub-CMS. 

Har du mod på at prøve Klub-CMS i din klub? I kan prøve helt gratis i 30 dage. Bestil her. 

 

Luk