Menu

Hvad sker der i klubben? Informer medlemmer med nemme nyhedsbreve

image
Thomas Kristensen
12. juli 2019 kl. 09:58
"U17-drengene vinder igen rækken for andet år i træk". "Tilmelding til årets klubfest er åben". "Ny træner til 1.holdet". Det kunne være nogle af de nyheder, der løber igennem i klubben i løbet af sæsonen. Med Klub-CMS kan du let og enkelt samle nyhederne i et nyhedsbrev, så alle medlemmer bliver informeret.

Mange gode historier kommer ud at leve på klubbernes hjemmeside - men når de nu også helt ud til medlemmer, sponsorer og fans? Klub-CMS gør det let at samle op på redaktørernes historier, og få dem helt ud til alle klubbens interessenter. 

Overhold lovgivningen uden Excel-ark

Nyhedsbrevsmodulet i Klub-CMS giver dig mulighed for at have en dynamisk liste af modtagere, hvor du ikke skal tage imod tilmeldinger på et stykke papir - og ikke mindst undgår at genere udmeldte medlemmer. Desuden sørger modulet for, at du overholder lovgivningen ved ikke at sende til personer, der har sagt 'nej tak' til at modtage klubbens nyhedsbrev. I bunden af nyhedsbrevet, kan modtageren afmelde sig og automatisk blive fjernet fra modtagerlisten. 

Se hvordan du importerer mailadresser, du vil have til at modtage dit nyhedsbrev - og hvordan du samler nye modtagere op - lige her. 

Sæt jeres skabelon op

Når du har importeret modtagere og sat sidefoden op til, at kunne sende nye læsere ind i modtagerlisten skal du lave skabelonen til nyhedsbrevet, så den afspejler jeres klubfarver og visuelle udtryk. Du kan vælge sidehoved og sidefod, samt styre skrifttyper og skriftstørrelser. Se hvordan du laver skabeloner til nyhedsbreve her. 

Intet dobbeltarbejde 

Hvorfor skrive de gode historier, der allerede er skrevet? Med nyhedsbrevs modulet skal du blot sætte de nyheder ind, der allerede er blevet udgivet på hjemmesiden. Når du har lavet dit nyhedsbrev, kan du med få klik trække artiklerne ind i det, sammen med billede, rubrik og underrubrik. Se hvordan her. 

Send nyhedsbrevet

Når du har lavet indholdet og er klar til at sende, er det en god idé at teste indholdet af. Billeder kan eksempelvis fremstå anderledes i nyhedsbrevet, end når de havner i indbakken. Ved at sende en test e-mail kan du prøve af, hvad der fungerer for jer. 

Når du er klar til at sende - og har tjekket at antallet af modtagere stemmer - trykker du på "papirflyet". Se hvordan du sender test e-mail - og det endelige nyhedsbrev her. 

Hvor mange læser med? 

Nu er nyhedsbrevet sendt afsted - er det så bare at læne sig tilbage og vente på at der er nyheder nok til det næste? Måske. Men der er ikke meget ved at skrive et nyhedsbreve til nogen, der ikke vil læse dem, vel? 

I statistik-modulet kan du se, hvor mange nyhedsbrevet er sendt til, hvor mange der har åbnet det - og du kan følge med på, hvor mange der har klikket sig ind på links og nyheder. 

Måske der skal ændres lidt på opsætning, så endnu flere kan få gavn af klubbens gode nyheder til næste gang. 

Er du blevet nysgerrig på Klub-CMS, nyhedsbreve - og de mange andre funktioner ved det brugervenlige system? Prøv en måned helt gratis. En Klub-CMS hjemmeside koster i 2019 kr. 3890,- om året.