Menu

Formkurve og fotos: Nye kampsider til klubbens hjemmeside

image
26. marts 2021 kl. 15:20
Vejrudsigt, resultatstime og galleri fra kampen er tre af de nye elementer, der giver et løft til visningen af kampe på klubbens hjemmeside.

Når kampbolden endelig bliver lukket ud af boldskuret, er der en bedre oplevelse klar for de klubber, der benytter DBU's hjemmesidesystem til klubber, Klub-CMS. Kampsider på klubbens hjemmeside - der hvor du kan nørde målscorere, kort og formbarometer - har fået flere strenge at spille på. 

I den nyeste version af Klub-CMS er der - foruden vejrudsigt, form fra de seneste fem kampe og galleri - også sat klubbernes spilledragter, kampfakta og kommentarer på kampsiden. 

Derfor kan man varme op til en kamp med at se resultaterne for de to hold - og kan komme direkte rundt mellem kampe ved at klikke på de grønne, gule og røde ikoner for vundne, uafgjorte og tabte kampe. 

Når kampen er spillet, kan gæster på hjemmesiden genopleve kampen i tal og billeder. Selvfølgelig også fra telefon eller tablet. En Klub-CMS hjemmeside tilpasser sig automatisk til den skærm, man bruger. Se hvordan en kampside efter kamp kan se ud på en smartphone i videoen her: 

 

For at få kampe ind på hjemmesiden kan man bruge modulerne 'Kampprogram' eller 'Næste kamp'

Alle data trækkes automatisk fra de oplysninger, der også kan findes på DBU- og lokalunionernes hjemmesider og i Fodbold app'en. På kampsiden i Fodbold app'en kan man tilføje billeder til galleri, og kommentarer. 

Har din klub ikke Klub-CMS? Prøv 30 dage gratis her.