Menu

Få mere ud af automatisk data på klubbens hjemmeside

image
Thomas Kristensen
23. januar 2020 kl. 10:25
Klub-CMS er bygget op af moduler, som trækker data ind til klubbens hjemmeside - helt automatisk - fra din klubs- og DBU's systemer. Får din klub nok ud af mulighederne?

Kontaktpersoner, træningstider og - ikke mindst - indmeldelse. Informationer som medlemmer ind imellem farer rundt i blinde for at finde på klubbens hjemmeside. I Klub-CMS er det hele pakket til jer i "kasser" - de såkaldte 'moduler'. I er således få klik på musen fra at give medlemmerne den information, de søger. Får din klub det optimale ud af den automatiske data? 

Bruger din klub endnu ikke Klub-CMS? I kan prøve helt gratis i 30 dage. Bestil en gratis og uforpligtende prøveperiode her. 

Få overblikket - hvor kommer data fra? 

Klub-CMS er en samling af al den data, som I i klubben har indtastet i KlubOffice, KampKlar og Fodbold app'en. Du kan på siden her få et komplet overblik over, hvor data til de forskellige moduler i Klub-CMS kommer fra. I tabellen finder du desuden links til: 1) Guide til det enkelte modul. 2) Guide til, hvor du kan se/rette data. 

Nye moduler - FAQ og indmeldelse 

Nogle af de nyeste moduler, der er kommet til, er 'Online indmeldelse' og 'FAQ'. Du kan forberede klubben til sæsonstart ved at gøre det let og overskueligt at melde sig ind - og få samlet de hyppigst stillede spørgsmål på en overskuelig side. 

Se i videoen herunder hvordan det nye modul til 'Online indmeldelse' spiller sammen med medlemssystemet - og gør det overskueligt for klubbens medlemmer at melde sig ind i klubben.  

 

Se i videoen her, hvordan det nye FAQ-modul kan tage sig ud - i klubbens farver - på hjemmesiden: 

 

Få det fulde overblik over alle moduler i Klub-CMS her.