Menu

Få flere redaktører med brugergrupper

image
Thomas Kristensen
20. maj 2019 kl. 14:41
Det kan være svært, at få opdateret med nyheder fra alle klubbens hold. Nu kan du dele opgaverne ud ved at give begrænset adgang til enkelte sektioner.

U15-holdet sikrede sig mesterskabet i weekenden, hvilket selvfølgelig blev fejret med vild jubel fra hele holdet. Én af forældrene fangede det på film, men hvordan får vi det fede klip ud at leve på klubbens hjemmeside? Brugergrupper giver jer mulighed for at give begrænset adgang til klubbens hjemmeside, så I kan få flere redaktører - og flere fede historier. 

OBS! Muligheden for at inddele i brugergrupper er først tilgængelig, når jeres klubside er blevet opdateret. Du vil blive informeret herom. Opdatering af alle Klub-CMS sider forventes afsluttet senest 15.juni, og medfører en nedetid på siden på ca. 10 min. i den periode, hvor den opdateres. 

Først skal du sikre dig, at de personer du gerne vil have som redaktør på siden, også er blevet tildelt klubhvervet 'Klub-CMS bruger'. Det kan gøres på personens profil i KlubOffice i fanen 'Leder/klubkontakt', som vist på billedet her:

Herefter kan du benytte guiden her til at få sat redaktører op i Klub-CMS: Opret brugergrupper. 

Brugeren vil så kunne tilgå Klub-CMS fra Mit DBU, og forsiden ser således ud ved login: