Menu

Digitale byggemænd: Fem årtiers forskel – samme hjemmeside

image
Thomas Kristensen
05. maj 2020 kl. 11:48
24-årige Morten Sloth Christensen og 74-årige Hans Mortensen bygger i hver sin ende af landet deres klubs nye hjemmeside. Ekstraordinært tilbud giver mulighed for at prøve Klub-CMS helt gratis frem til 1. august.

”Når først jeg kom i gang med det, så var det egentlig ret let”. Morten Sloth Christensen fra Bramming Boldklub fik, som skudt ud af en kanon, taget de første spadestik til klubbens nye hjemmeside på under et døgn.

På Sjælland sidder den fem årtier ældre kollega fra Lynge-Broby IF, Hans Mortensen, med samme digitale mission; det skal være lettere at opdatere indhold på klubbens hjemmeside.

Byggede en ny hjemmeside på 24 timer

I den vestjyske klub, Bramming Boldklub har de godt og vel 500 medlemmer gavn af en ung og alsidig ildsjæl. Morten Sloth Christensen er således både spiller på klubbens serie 1-hold, medlem af bestyrelsen – og altså også webmaster for klubbens hjemmeside.

Han slår torsdag til på den forlængede prøveperiode på Klub-CMS. Under et døgn efter kan den digitale superbygger konstatere, at fundamentet til klubbens nye hjemmeside allerede står.

”Jeg loggede ind i systemet og forsøgte mig frem. Det er egentlig ret let at se resultater, fordi modulerne automatisk henter data med over,” fortæller Morten Sloth Christensen.

Den manuelle opdatering af hjemmesiden er rod til stor frustration for Bramming Boldklub, som kæmper med at få opdateret trænere og kontaktpersoners oplysninger på hjemmesiden.

”Jeg sidder og retter træneres telefonnumre og e-mails på hjemmesiden, fordi de ikke automatisk opdateres, når der kommer ændringer,” fortæller Morten Sloth Christensen.

Bramming Boldklub har efter få timer moduler som 'online indmeldelse' og klubbens kontaktpersoner integreret på hjemmesiden.

Klub-CMS er bygget op af digitale byggeklodser – de såkaldte moduler, som automatisk henter data fra klubbens – og fra DBU’s systemer. Se hvordan de fungerer her

”Smaddernemt at anvende”

I den anden ende af landet sidder Hans Mortensen også foran skærmen, og får det bedste ud af ventetiden uden fodbold. Den erfarne klubmand giver sig selv to måneder til at lave en hjemmeside så tæt på den eksisterende - men med smartere dataintegration.

Efter en god uge med snuden nede i Klub-CMS er der udpræget begejstring over systemet.

”Det er et fortræffeligt system. Det er smaddernemt at anvende, og det er meget gennemtænkt med moduler, arv og struktur,” fortæller Hans Mortensen.

Den digitale ildsjæl er da også klar i mælet, når Klub-CMS sammenlignes med klubbens eksisterende hjemmeside.

”Det er hundrede gange lettere at arbejde med end det vi har i forvejen,” slutter Hans Mortensen.

Lige nu kan alle klubber prøve Klub-CMS – helt gratis og uforpligtende - frem til 1. august. Du kan booke din gratis prøveperiode her.

Har du brug for hjælp til at komme i gang? Se de dugfriske webinarer om at komme i gang med Klub-CMS her (del 1) og her (del 2). Onsdag d. 6. maj afvikles tredje del, som du kan tilmelde dig her.

Der er altid god sparring at hente fra andre bruger af Klub-CMS i Facebook-gruppen her.

Endeligt kan du altid få hjælp via guides på Klubservice – og ved at kontakte DBU IT på support@dbu.dk eller 43 26 54 55, mandag-fredag fra 9-16.