Menu

Alle Klub-CMS sider er opdateret

image
Thomas Kristensen
28. juni 2019 kl. 11:17
Alle landets fodboldklubber med en hjemmeside i DBU's hjemmesidesystem, Klub-CMS, er nu blevet opdateret til den nyeste version. Det betyder smartere og mere intuitiv back-end, samt en mulighed for at inddele i brugergrupper.

Brugergrupper 

Med brugergrupper kan du lukke redaktører ind at rode med hjemmesiden, uden at du skal bekymre dig om, at redaktørerne får lavet mere eller mindre end tilsigtet. Du kan nemlig, som Klub-CMS ansvarlig, begrænse adgangen til enkelte sektioner, fx 'U15 Drenge'. På den måde vil redaktørerne kun kunne lave nyheder i den pågældende sektion. 

Sådan opretter du brugergrupper i Klub-CMS. 

Læs om de øvrige opdateringer i den nyeste Umbraco-version. 

Prøv Klub-CMS gratis i 30 dage 

Vil din klub have en mere levende hjemmeside, hvor kontaktpersoner, holdsider, stillinger og resultater og meget mere opdateres helt automatisk? Prøv Klub-CMS helt gratis i 30 dage. 

Storvorde Sejlflod Boldklub var sidste år nomineret i prisen "Årets Klubhjemmeside 2018". 

Sammenhænge gør forskellen 

Klub-CMS giver dig mulighed for at "skumme fløden" af alt det arbejde, der laves i de øvrige systemer i IT Klubpakken - KampKlar, KlubOffice og i Fodbold app'en. Det betyder, at der fx kan vises livescore på hjemmesiden, når der er kampe i gang i klubben. Bliv klogere på sammenhængen mellem systemerne i IT Klubpakken i webinaret her: