Menu

Opret din egen forældre profil

Få samlet det hele på én profil!

Har du ét eller flere børn? Er du træner? Måske selv spiller? Uanset hvad anledningen måtte være, kan du gøre det lettere for dig selv at administrere flere brugere - eller være flere til at administrere én bruger - som 'Kontaktperson'. 

Du får de samme muligheder for at til- og afmelde kampe, eksportere kalender via iCal - og hvis du selv spiller, eller har flere børn, kan du klare det hele fra ét login, med ét brugernavn og én adgangskode. Smart, ikke? 

Du kan desuden sikre, at vigtige informationer, som kontingentopkrævning og beskeder fra træneren, sendes til de personer, der har behov for at få besked. 

Sådan bliver du kontaktperson 

Hvis du har adgang til den profil, du skal være tilknyttet som kontaktperson, kan du også bruge KampKlar i Fodbold app'en. 

Se hvordan i den lille video her: 

Sådan får du adgang til din egen profil  

For at blive 'Kontaktperson' skal du have din egen DBU-profil. Måske har du en profil i forvejen, som spiller, træner eller lignende? I så fald skal du ikke oprette en ny. Hvis du har glemt din adgangskode, eller ikke kender dit brugernavn, kan du få adgang til det ved hjælp af 'Glemt adgangskode' - fra Mit DBU eller i Fodbold app'en. 

Hvis ikke du har en profil i forvejen, skal du oprette en ny via 'Opret ny profil'. For at undgå dobbeltoprettelser, skal du lige igennem godkendelse før du kan komme videre. Du modtager automatisk en mail med dine loginoplysninger, når din profil er godkendt - typisk allerede dagen efter. 

Du kan også få din klub eller træner til at sende dig en invitation til at blive kontaktperson. Se hvordan du inviterer som træner her - og som klub her

Sådan bliver du kontaktperson 

Når du har dit brugernavn og din adgangskode er du klar til at blive tilknyttet som kontaktperson. Følg disse tre steps - så er du klar: 

1) Log ind på Mit DBU på www.dbu.dk

2) Gå til punktet 'Mine oplysninger i venstre side af siden, når du er logget. 

3) Tryk på 'Kontaktperson for' 

4) Tast brugernavn og adgangskode ind for den person, du ønsker at blive kontaktperson for. 

Du kan også gøre det den anden vej rundt - altså logge ind som spilleren - og taste dine egne oplysninger ind. I så fald skal du i stedet benytte menupunktet: 'Kontaktpersoner'. 

Sådan ser det ud

Du kan have tre indgange til KampKlar: 

1) Holdadministrator - trænere, assistenttrænere, holdledere etc. 

2) Kontaktperson 

3) Spiller 

Kontaktpersoner og spillere har præcis de samme muligheder, mens trænere og holdledere selvfølgelig har ekstra beføjelser til at lave aktiviteter, udtage hold osv. 

Trykker du på samlede aktiviteter, kan du se en oversigt over alle aktiviteter, der vedrører din profil - som holdadministrator, kontaktperson eller spiller. 

Se her hvordan du kan synkronisere med din egen kalender via iCal.