Menu

Beskedindstillinger: Sådan undgår du en overfyldt indbakke

image I Fodbold app'en kan man indstille, hvordan man ønsker at få besked, når der er nyt i fodboldhverdagen.
DBU IT
16. august 2021 kl. 15:49
Statusændringer, kommentarer og tilmeldinger. Fodboldindbakken kan hurtigt blive fyldt op. Se hvordan du sikrer dig, kun at få besked om det, du har brug for.

'Beskedcenter' er din helt egen fodboldindbakke, i hjørnet af Fodbold app'en og Mit DBU. Her får man besked om alt fra sit fodboldliv, med mindre man altså slår det fra. Beskedcenteret sørger også for at sende beskederne videre på den måde, brugeren ønsker det - som notifikation eller e-mail. 

Du kan få en notifikation, når en holdkammerat eller medtræner sender en besked fra app'en. Eller få en reminder på e-mail, når det er tid til at udfylde holdkort. Der er masser af muligheder, og det handler det om at begrænse mængden af beskeder til det, du har brug for at få besked om. 

Følg disse tre trin for at få mest ud af din fodboldindbakke. 

Step 1 - sæt indstillingerne rigtigt på telefonen

Du skal starte med at sikre dig, at du har slået notifikationer til for Fodbold app'en. Det gør man under indstillinger på sin smartphone eller tablet. Vejen derind varierer, afhængigt af hvilken enhed, man bruger - men sådan ser det ud på en iPhone, hvor 'tillad notifikationer' skal være slået til. 

Step 2 - hvordan vil du have besked? 

Nu kan du begynde at vælge, hvilke hændelser du vil have notifikationer og e-mails om. Dine muligheder afhænger af, hvilke roller du har på din DBU-profil. Hvis man fx er træner eller holdleder, er der mere at vælge imellem, eksempelvis påmindelser om holdkort og statusændringer på aktiviteter fra spillerne på holdet i KampKlar. 

Find beskedindstillinger fra 'Indstillinger' --> 'Beskedindstillinger', når du er logget ind i Fodbold app'en. 

 

Step 3 - indstil dine notifikationer på hvert hold i KampKlar (kun for holdkontakter)

Hvis man er træner eller holdleder kan det være lidt overvældende med 24 beskeder, hver gang spillerne til- eller framelder sig, eller kommenterer på aktiviteter. Hvis man foretrækker bare at følge med på aktiviteterne i KampKlar, kan man vælge beskederne, der sendes til beskedcenteret, helt fra. Således bliver de heller ikke distribueret videre som hverken notifikationer eller e-mails. 

Find 'Beskedindstillinger' under det enkelte hold på KampKlar på Mit DBU. 

Hvis man er træner eller holdleder på flere hold, kan man således også differentiere indstillingerne.