Menu

24. december - samarbejde med andre klubber

image

Et oldboys-hold. Ungdomsspillerne i pigeafdelingen. Eller overbygningsholdet i seniorrækkerne. Der er mange typer af samarbejde klubberne imellem. I 2020 så en ny funktion i KlubOffice og KampKlar dagens lys. Det er nu muligt at holde styr på samarbejde med andre klubber. Også når turneringerne ikke kører. 

Sådan opretter man et samarbejde i KlubOffice 

Gå til samarbejde under 'Klubben' --> 'Klubinfo' --> 'Samarbejde' her. 

På siden findes tre dele: 

1) Samarbejder (egne). Her kan man tilføje et samarbejde med en anden klub, og på den måde give adgang til at den anden klub kan søge spillere frem fra jeres klub. 

2) Samarbejder (oprettet af andre klubber). Her kan man se de samarbejder andre klubber har oprettet. Det er de spillere, der kan søges frem i jeres klub. 

3) Holdsamarbejder* (oprettet fra turneringsholdet). Et samarbejde med en anden klub om et turneringshold. Et sådan samarbejde skal godkendes af klubbens lokalunion, og visningen er således blot en oversigt over de aktive turneringssamarbejder, som findes med andre klubber. 

*OBS! Hvis I har et turneringssamarbejde med en anden klub, er der som udgangspunkt åbnet op for at søge spillere frem fra hele klubben. Hvis man vil benytte den nye samarbejds-funktion skal hakket i 'begrænset spillerdeling' under 'Klubben' --> 'Klubinfo' --> 'Indstillinger' være fjernet. Hvis hakket er sat skal man således tilvælge hver enkelt spiller, som samarbejdsklubben skal kunne søge frem. Læs mere i vejledningen her. 

Når du tilføjer et samarbejde får du muligheden for at vælge mellem de afdelinger og stamhold, I har oprettet i klubben. 

Få samarbejdet sat i gang på holdet 

Når samarbejdet er oprettet skal det tilknyttes et stamhold, så trænere kan søge spillerne frem til KampKlar. Det samme skal den modtagende klub gøre, hvis I har åbnet for et stamhold eller afdeling i jeres klub. 

Læs hele vejledningen til 'Samarbejde' her. 

Det var sidste låge i årets julekalender. Vi ønsker fra DBU IT alle vores brugere en rigtig glædelig jul - og et godt nytår, som forhåbentlig byder på meget mere fodbold. 

Tak fordi du læste med.