Menu

23. december - futsal og eFodbold certifikater

image

Det var desværre ikke længe i 2020, de nåede at gøre sig gældende. Men nu er de her, og ligger klar til fodbolden igen ruller: Futsal og eFodbold spillercertifikater. 

Spillere kan med de nye spillercertifikater spille forskellige fodboldformer i forskellige klubber - uden at der skal indhentes supplerende spilletilladelse.

Hvis klubben blot tilbyder fx futsal som et supplement til den udendørs fodbold, kan man følge denne tre-trins guide for at få oprettet spillerne korrekt:

  1. Klubber, der spiller med i Futsal- eller eFodbold turneringer, skal oprette sportsgrenen i KlubOffice. Se hvordan her.
  2. De medlemmer, der spiller eFodbold eller Futsal, skal flyttes ind som medlemmer i den pågældende sportsgren. Se her, hvordan medlemmer kan flyttes ind i futsal eller eFodbold med få klik.
  3. Hvis ikke medlemmerne har et spillercertifikat i én af de to sportsgrene i forvejen, bliver der automatisk tildelt et spillercertifikat i jeres klub. Hvis ikke, kan du søge om et spillercertifikat som vist her.

 

Spillere uden et futsal spillercertifikat i klubben kan ikke komme på holdkort til en futsalkamp.