Menu

Operativsystemer

image

Hvilke platforme kan jeg anvende Fodbold app'en på?
DBU's Fodbold app er udviklet til iOS (iPhone) og Android (find direkte links og beskrivelse af app'en her). Fodbold app'en optimeres hele tiden til de nyeste versioner af operativsystemerne.

Kan jeg bruge Fodbold app'en på min Huawei-telefon?
Fodbold app'en understøtter de Huawei-telefoner, der opdateres til Android styresystemet, og som samtidig er en del af vores generelle tekniske versionskrav til Android. Minimumskravet fremgår af "Yderligere oplysninger" nederst på beskrivelsen til Google Play her. Minimumskrav for iOS kan du finde her.

Fodbold app'en understøtter imidlertid ikke nyere Huawei-telefoner, som ikke opdateres til Android styresystem, men i stedet benytter Huaweis eget App Gallery.

Baggrunden er de betydelige ekstra omkostninger der er i at udvikle og vedligeholde vores app til tre frem for de nuværende to app stores, Google Play og Apple App Store.

Vi har valgt at fokusere ressourcerne der, hvor de fleste brugere er. Det kalder vi "mest værdi for flest". Det er også årsagen til, at vi i sin tid ikke brugte kræfter på Windows-app'en og i stedet målrettede IT-ressourcerne mod de to andre app stores. Det er ligeledes – sammen med sikkerhed og teknologibegrænsninger - forklaringen på, at vi løbende lukker ned for servicering af ældre iPhones og Android-telefoner.