Menu

Klubaktiviteter

Dine klubaktiviteter bliver samlet i Fodbold app'en. Det kan være alt fra afslutningsfester til fællesspisning med holdet. Klubaktiviteter oprettes af klubben fra KlubOffice.

Du finder 'Klubaktiviteter' på forsiden af Fodbold app'en, som du kan hente helt gratis fra App Store eller Google Play

I oversigten kan du se alle de klubaktiviteter, du kan tilmelde dig. Tryk på den aktivitet, du ønsker at tilmelde dig. 

På infosiden kan du se mere om begivenheden, som fx arrangør, adresse og tidspunkt. Tryk på 'Tilmeld', når du er klar til at melde dig til. 

Nu kan du lægge i kurven. Det er muligt for klubben, at tilføje tilkøbsmuligheder, som fx en t-shirt eller lignende. Der varer, hvor der er stjerne ud fra er obligatoriske for at kunne tilmelde sig begivenheden. 

Vær opmærksom på, at du tilmelder dig som den person, du er logget ind som. Hvis du er kontaktperson til en bruger, vil du få mulighed for at vælge enten dig selv - eller den den bruger du er kontaktperson for som deltager. 

Når ud scroller ned på siden kan du følge med i din kurv, og se den samlede pris på din ordre. Når du er færdig med at tilføje varer til kurven trykker du på 'Gå til betaling'. 

Nu bliver du mødt af et betalingsvindue. Betalingen håndteres via klubbens online indløsningsaftale, og mulighederne for betaling er således valgt af klubben. Hvis ikke du har mulighed for at gennemføre betaling med dit betalingskort, skal du tage kontakt til klubben.