Menu

Skal du være årets livescore legende?

image
Thomas Kristensen
15. august 2019 kl. 10:58
3 ud af 4 fodboldspillere svarede i en større DBU-undersøgelse, at statistik og indblik i egne præstationer motiverer til at spille MERE fodbold. Du kan gøre en stor forskel for spillerne inde på banen - og de fans, der ikke har mulighed for at overvære kampen - ved at notere det, du ser i Fodbold app'en. Er du den bedste i landet, kan du og holdet vinde flotte præmier.

Sådan bliver du livescoreindberetter

'Livescore/kampfakta indberetter' er et hverv, som du tildeles af din klub. Du skal altså først oprettes i den pågældende klubs KlubOffice, før du kan gå i gang ude på sidelinjen. Du kan også, som spiller på holdkortet, livescore kampe. Du kan læse mere om at være 'Livescore/kampfakta indberetter' her. Du kan sagtens være 'Livescore/kampfakta' indberetter i flere klubber på samme tid. Du skal være opmærksom på reglerne for livescore, som du kan læse mere om her

Hvis du som klub gerne vil tildele hvervet til en person i klubben - eller oprette en ny - kan du læse mere herAlle kampe, der bliver livescoret kan vises på klubbens hjemmeside, hvis den har en Klub-CMS hjemmeside. 

Præmier til de bedste 

Aktive livescore-indberettere giver glade spillere, og mere opmærksomhed på de kampe, der ikke når tv-skærmen. Derfor skal de hyldes. Du kan blive 'Sæsonens livescoreindberetter' for efterårssæsonen 2019. Alt du skal gøre er, at livescore en masse kampe, for dit hold, din klub - eller i det hele taget ved de kampe, du følger rundt omkring i landet. 

Når efterårssæsonen er slut, bliver regnskabet gjort op - så vi kan kåre og hylde den skarpeste livescoreindberetter og det hold, der har livescoret flest kampe. 

Alle kampe, der bliver livescoret, bliver registreret på din personlige DBU-profil - og tæller således med i konkurrencen. Det hold med procentuelt flest livescorede kampe, vinder holdkonkurrencen. I tilfælde af uafgjort, trækkes der lod blandt topscorerne. 

God sæson - på og uden for banen.