Menu

Planlæg vinterens træningskampe i Fodbold app'en

image
Thomas Kristensen
14. november 2019 kl. 10:28
Du kan finde din modstander, bestille dommer - og sørge for at klubben ved besked. Kom godt i gang med 'Træningskampe' i Fodbold app'en.

Efterårsturneringerne er på vej i garagen. Duggen har lagt sig på kunstgræsbanerne landet over. Nu starter den lange vintersæson. Det behøver ikke betyde, at du og holdet skal på vinterpause. Du kan planlægge dine træningskampe frem mod sæsonstarten i 2020 direkte fra Fodbold app'en. Bliv klogere på hvordan i artiklen her. 

Nyhed! Søg om klubhverv fra Mit DBU

Før du kan slå dig løs og finde de hold, der skal have jeres vinterform at mærke, skal du lige have lov af din klub. Du kan selv søge om at blive 'Træningskampopretter' direkte fra Mit DBU under 'Mine oplysninger' --> 'Klub- og holdhverv', som vist i den lille video her. 

Du kan også ansøge fra Fodbold app'en, hvor du får vist den klub du er tilknyttet - og kan ansøge direkte om at blive 'Træningskampopretter': 

Byd eller ønsk 

Du kan i 'Træningskampe' enten byde ind på allerede oprettede ønsker - eller oprette dit eget ønske til en træningskamp. Vær opmærksom på, at du kun kan oprette ønsker i de tider, du er blevet tildelt af din klub. Læs mere om, hvordan du opretter ønsker til træningskampe fra Fodbold app'en her - eller se videoen nedenunder. 

Du kan også byde ind på én af de ønsker, der i forvejen er oprettet. Der er allerede nu flere udbudte ønsker at vælge imellem - både i november, december og januar. Se hvordan 'Træningskampe' i Fodbold app'en fungerer i videoen her: 

I sync med klubben 

'Træningskampe' kan sikre, at du ikke får oprettet træningskampe på tidspunkter, hvor der ikke er træningstid på anlægget. Klubben kan således tildele træningstider til hvert enkelt stamhold - og det er således kun de tidspunkter, du kan oprette ønsker inden for. Det er også klubben, der bestemmer om der må bestilles dommer til kampen. 

Se her hvordan du som klub indstiller træningskamptider på de enkelte stamhold. 

Photo by Sonja Guina on Unsplash