Menu

Ny version af Fodbold app'en - flere om at livescore

image
Thomas Kristensen
30. oktober 2019 kl. 15:40
Noter den rigtige målscorer, eller assist-mager. I den nyeste version af Fodbold app'en kan flere bidrage til at indberette live fra en kamp.

'Ukendt spiller'. En irriterende besked at få, når man jo godt ved, at det var holdkammeraten på venstrebacken, der tordnede sit livs mål op i hjørnet efter '25. Nu kan du bringe livedata tættere på at være ligesom idolerne i Champions League. Selvom du ikke 'har bolden' på kampen, kan du alligevel berige kamprapporten LIVE med den rigtige målscorer, assist - eller sikre at det gule kort ikke sniger sig uden om bødekassen. 

Hjælp livescore-indberetteren 

At være 'sekundær livescore-indberetter' er ikke meget anderledes end du kender det, når du selv "har bolden". Nu er det bare en anden, der styrer slagets gang, og du kan så hjælpe til med at sikre at de rigtige oplysninger bliver noteret ved scoringer, assists og kort. 

Du kan se videoen her, hvordan du kan hjælpe til som sekundær indberetter - eller læse guiden her. 

Få besked LIVE, når dit hold scorer 

Vidste du, at du kan få livescore-notifikationer, når der er scoret i dit favoritholds kamp? Hidtil har du kunnet vælge notifikationer på en enkelt kamp - men i den nyeste version af Fodbold app'en, er det det nu også muligt at vælge på de hold du har valgt under 'Mine hold'. Du kan desuden se på oversigten, når dine hold er i gang med en kamp, som bliver livescoret. 

1. Find 'Mine hold' på forsiden af Fodbold app'en. 

2. Tryk på de tre prikker i højre hjørne. 

3. Slå 'Livescore' til for de hold, du gerne vil have besked om. 

Selvom du ikke har gemt et hold under 'Mine hold', kan du nu også se om kampen bliver livescoret - og trykker du på 'LIVE' symbolet, bliver du sendt direkte til livescoren:

Husk at du fortsat kan vinde hæderen som 'Årets livescore-legende' - eller 'Årets livescore-hold'. Læs mere her.