Menu

Notifikationer: Få vigtige beskeder om din fodboldhverdag

image
Thomas Kristensen
17. september 2020 kl. 14:04
I Fodbold app'en kan du tilpasse dit helt eget flow af notifikationer, så du kun får besked om de ting, der interesserer dig. Få hjælp til at lave din egen opsætning.

MÅL! 

Sådan kan det se ud på din telefon, når dit favorithold scorer. 

Se hvordan du sætter notifikationer op efter dit fodboldliv. 

Start med din enhed 

Du kan på både iOS- og Android-enheder overstyre, hvilke apps du vil have notifikationer fra. Hvis du har valgt helt at slå notifikationer fra, får du således slet ikke notifikationer fra den pågældende app. 

Hvis du har fået valgt notifikationer fra for Fodbold app'en, kan du vælge det til igen i indstillingerne for den enkelte app. Det kan variere, hvordan det ser ud fra den ene enhed til den anden. Således ser det ud på en iPhone XR: 

Hvad vil du gerne have besked om? 

Der er mange muligheder i Fodbold app'en - og ligeledes mange muligheder for at få besked, når der er nyt fra træneren i KampKlar, dine favorithold har spillet - eller når det er tid til at sætte holdkort. 

Du finder alle indstillinger for notifikationer under 'Indstillinger' i Fodbold app'en. 

'Mine hold'

Du kan i Fodbold app'en markere de hold, du følger. Således har du dem samlet under 'Mine hold'. Se hvordan her. 

Du kan på hvert enkelt af dine hold vælge, hvordan du vil have besked om kampændringer, hvis du vil følge med LIVE, når der er livescore på kampen - og hvis du vil følge med i hele rækken. 

Beskedcenter 

Dit beskedcenter din helt egen fodbold-indbakke. Der kommer løbende nye typer af beskeder fra din fodbold-hverdag til, så du kan få besked om de ting, der vedrører dig som dommer, spiller, træner - eller som kontaktperson for fx dine børn. 

Beskedcenteret finder du i højre hjørne af Fodbold app'en:

Beskedcenteret kan generere beskeder videre - som notifikationer og e-mails (ved beskeder i KampKlar også som SMS). Du kan altså styre herfra, om du vil have beskeder fra træneren videre - eller om det er tilstrækkeligt, at de havner i din indbakke i Fodbold app'en. 

Hvis du er træner kan du blive mindet om, når det er tid til at udfylde holdkort - og hvis der kommer en kampændringer, som betyder at du må udtage et nyt hold. 

Læs mere om 'Beskedcenter' her.

Nyheder fra DBU og lokalunionerne 

Du kan også vælge at få notifikationer, når der er nyt fra din lokalunion - eller om landshold med videre fra DBU. 

Luk