Menu

En hånd til livescore-heltene: Sæt trøjenumre på holdkortet

image Inden kampråbet er det en god idé at få skrevet trøjenumrene på holdkortet. Foto: Pebbes billeder
DBU IT
01. september 2021 kl. 15:10
Trøjenumre kan have nærmest rituel betydning på et fodboldhold. Hvem sikrer sig 10'eren? Skal det være 1-11? I har måske egne trøjer med faste numre. Der er flere gode grunde til at få dem noteret på det elektroniske holdkort.

"Ukendt spiller" er en flad fornemmelse, hvis man følger med i kampen på livescore i Fodbold app'en. Se hvordan man kan hjælpe indberetteren, der har kampens digitale bold.  

Klik numrene med fra KampKlar 

Hvis I bruger (mere eller mindre) faste trøjenumre på holdet, så kan de skrives ind på spillersiden på KampKlar på Mit DBU her. 

 

Trøjenumrene kan herefter automatisk kopieres med, når man bruger 'KampKlar' til at udtage spillere til kamp. Og skulle der være undtagelser til den enkelte kamp, så er det let at ændre trøjenumrene på holdkortet. Se hvordan i videoen her: 

 

 

Som noget nyt i KampKlar kan startopstillingen sendes ud, kun til spillerne i KampKlar inden kampstart. Læs mere om det her. 

Hvis ikke I bruger KampKlar på holdet, kan man også manuelt notere trøjenumrene fra kamp til kamp, når spillerne er sat på holdkortet. 

En lettere opgave for livescorerne 

Når trøjenumrene er noteret for begge hold, er det lettere for den frivillige ildsjæl, der har taget bolden på sidelinjen. Det bliver således langt lettere at identificere et navn på holdkortet, når man kan se rygnummeret. 

Se hvordan man livescorer fra Fodbold app'en her. 

I en 8-5 kamp kan det være svært at få det hele med i kampens hede. Men livescore-tjansen kan faktisk deles - med en sekundær livescore-indberetter. Se hvordan i videoen her.