Menu

Arranger kørsel og svar på beskeder - ny version af Fodbold app'en

image
Thomas Kristensen
14. maj 2019 kl. 14:39
Der er en ny version af Fodbold app'en i App Store og Google Play. Én af de nye funktioner er, at du kan oprette opgaver med kørselsopgaver direkte fra KampKlar. Du kan desuden besvare beskeder direkte fra dit Beskedcenter.

Det kan som træner eller holdleder være svært at holde overblik over, om der er biler nok til at fragte holdet til udekampen i weekenden. Det bliver med den nyeste opdatering meget lettere at overskue fra KampKlar i Fodbold app'en. Der er desuden mulighed for at svare på beskeder, direkte fra Beskedcenteret. Få overblik over de nye funktioner her. 

Kørsel i KampKlar

Når du opretter en aktivitet i KampKlar vil du - hvis du kobler en kørselsopgave på aktiviteten - have mulighed for at indtaste et minimum antal pladser, der skal udbydes. Når en deltager sætter sig på en opgave vil vedkommende blive bedt om at påføre antal pladser.

Det giver dig et bedre overblik i toppen af aktiviteten. 

Læs mere om, hvordan du gør brug af den nye kørselsfunktion her. 

Sortering af deltagere i KampKlar 

Det har hidtil kun været muligt at sortere spillere alfabetisk i Fodbold app'en. Nu kan man vælge, om man vil sortere på 'spillergrupper' eller alfabetisk. Brug de tre prikker i toppen af skærmen til at vælge din indstilling. 

Besvar besked direkte fra 'Beskedcenteret' 

Tidligere på året blev det nye 'Beskedcenter' lanceret med tilhørende mulighed for at sende beskeder fra Fodbold app'en. Nu er det muligt at svare på beskederne, så kommunikationen kan holdes i Fodbold app'en - eller på Mit DBU, hvor du finder dit 'Beskedcenter'. 

Du kan kun svare på beskeder der er sendt til dig, og altså ikke kommentarer, statusændringer mv. Benyt 'svar-ikonet' til højre på beskeden for at komme til svar-vinduet. 

Se karantæneinfo på klubben

'Klub info' har fået en ny fane i Fodbold app'en. Nu kan du se, om der er tildelt karantæner. 

Søg på kamptype i 'kampe nær mig' 

Når du vil finde kampe i nærheden af dig i Fodbold app'en kan du nu vælge kamptype - indekampe, udekampe eller futsal.