Menu

Mit fravær

1) Mit fravær

I menuen her, har du mulighed for at indtaste dit fravær, så du ikke bliver påsat en kamp på en dag hvor du har andre aftaler. Fravær kan registreres som hele dage, sammenhængende dag eller specifikke tidspunkter på en enkelt dag.

2) Oprettelse af hel dags fravær

Hvis du skal oprette fravær for én hel dag, skal du blot indtaste datoen for fraværsdagen i starttidspunktet og ikke andet. Vælg herefter hvilken union fraværet skal gælde for, indtast evt. en bemærkning og klik til sidst på "Tilføj". Fraværet er nu tilføjet, og kan ses i oversigten øverst på siden.

3) Oprettelse af flere dages fravær

Hvis du skal oprette fravær for flere sammenhængende dage, f.eks. juleferie, skal du blot udfylde dato feltet i starttidspunkt og sluttidspunkt for fraværet. Vælg herefter hvilken union fraværet skal gælde for, indtast evt. en bemærkning og klik til sidst på "Tilføj". Fraværet er nu tilføjet, og kan ses i oversigten øverst på siden.

4) Oprettelse af time fravær

Hvis du skal oprette fravær for en tidsrum af en dag, skal du indtaste både starttidspunkt samt sluttidspunkt (dato og klokkeslæt). Vælg herefter hvilken union fraværet skal gælde for, indtast evt. en bemærkning og klik til sidst på "Tilføj". Fraværet er nu tilføjet, og kan ses i oversigten øverst på siden.

 

NB! Vær opmærksomme på, at når først er fraværsperiode er påbegyndt, så kan fraværet ikke ændres/slettes af dig selv.

Har du, i en igangværende fraværsperiode, behov for at ændre i eller slette fraværet, skal du kontakte din lokal union.