Menu

Få mere ud af KampKlar med notifikationer

image Indstillinger skal både være slået til på telefonen og for Fodbold app'en for at du kan modtage notifikationer.
Thomas Kristensen
25. marts 2019 kl. 13:22
Du kan lynhurtigt få den information, du har brug for med notifikationer fra Fodbold app'en. Lær i artiklen her, hvordan du sætter det op på telefonen.

Med det nye beskedcenter har du som bruger af KampKlar og Fodbold app'en fået nye og bedre muligheder for at sende og modtage beskeder. Én af dem er de nye notifikationer fra Fodbold app'en. 

Du kan få en notifikation, når en holdkammerat eller medtræner sender dig en besked fra app'en. Du kan få besked, når det er tid til at udfylde holdkort - eller du vil måske gerne have besked, hvis én af dine spillere har meldt afbud til kampen i weekenden. 

Step 1 - sæt indstillingerne rigtigt på telefonen

Du skal starte med at sikre dig, at du har givet tilladelse til at Fodbold app'en må sende dig meddelelser. Det gør du under indstillinger på din telefon: 

Step 2 - slå den type af notifikationer til, som du ønsker 

Nu kan du begynde at vælge, hvilke aktiviteter du vil have notifikationer om. Hvis du - som eksemplet på billedet herunder - kun har slået notifikationer til ved "ny besked" vil du kun få en notifikation, når der havner en ny besked i dit beskedcenter. Det vil se ud som på billedet i høj margin. 

 

Step 3 - indstil dine notifikationer på hvert hold (kun for holdkontakter)

Hvis du er træner eller holdleder for flere hold, har du måske ikke det samme behov for at modtage notifikationer på det ene hold, som du har på det andet. Det kan du sagtens differentiere mellem. På Mit DBU kan du på det enkelte hold gå til 'beskedindstillinger'. Her kan du vælge, hvilke hændelser du vil have besked om - og hvilke du helst bare vil se, når du logger ind i KampKlar. Fjerner du flueben herfra, vil beskeder om fx "spillere/trænere sætter sig til rådighed på en aktivitet" ikke havne i beskedcenteret, og vil således ikke blive sendt videre som notifikation til dig.