Menu

12. september 2018

FODBOLDENS IT NYT

9 ud 10 spillere har aktiveret deres Fodboldpas

Fodboldpasset har de seneste tre måneder fået fodboldspillere, kontaktpersoner, dommere og resten af fodbold-Danmark til tasterne. Et aktivt Fodboldpas er som bekendt obligatorisk for at komme på et holdkort, men skal aktiveres af alle med en DBU-profil. 

Hele 90% af alle aktive fodboldspillere, der har været på et holdkort i 2018, har aktiveret deres Fodboldpas. Det er meget tilfredsstillende, set i lyset af at holdkortspillerne alene udgør 160.000 personer. I de første 14 dage af august er der rettet over 50.000 oplysninger på DBU-profiler. 

For at hjælpe alle med at få aktiveret Fodboldpasset, har der været support på både telefon og e-mail -  sågar med udvidet åbningstid i august - for at være med helt ude på banen og hjælpe der hvor det brænder på. 

Resultatet er til at tage at føle på: Antallet af kampe uden udfyldt holdkort ved kampstart er halveret i den første uge efter skolernes sommerferie i forhold til 2017. 

Samlet set et stort, omfattende og krævende projekt, som har forbedret kvaliteten af data i dansk fodbold væsentligt.  

Jobopslag: IT projektleder søges

Da en af vores dygtige folk i IT-afdelingen fremover skal bruge sine kompetencer på andre områder i organisationen, søger vi lige nu en ny IT projektleder til blandt andet Fodboldskolen, Pigeraketten og vores kursussystem. Projektlederen skal herudover bidrage til at løse projektleder opgaver på nye og eksisterende applikationer. 

Du kan læse mere om stillingen og hvordan du ansøger her. 

OBS: Der er ansøgningsfrist på fredag d. 14. september!

Ny kassekladde i KlubOffice

Den nye kassekladde er nu tilgængelig i KlubOffice økonomi - indtil videre i en BETA-version - så vi kan få alle jeres gode input før vi går live.

Du får i den nye version blandt andet mulighed for import af filer, upload af bilag og en smart 'vis konsekvens' funktion inden bogføring af en kassekladde. 
Læs mere her 

Har du input til de nye funktioner - eller til KlubOffice generelt - hører vi meget gerne fra dig her. 

Forbedringer på Kluboffice økonomisupport

Flere og flere benytter KlubOffice økonomidelen, og derfor er vi nu rigtig glade for at kunne hjælpe med flere hænder og på flere tidspunkter. 

KlubOffice økonomisupporten er startet op efter sommerferien med udvidet åbningstider. Det betyder at man ude i klubberne nu kan få hjælp mandag til torsdag fra 9-11 og 19-21. 

Der er i samme ombæring ansat et helt nyt instruktør-team - som også vil tage sig af supporten - og hjælpe klubber i hele landet. Du kan møde det nye instruktør-team her. 

Supportteamet ledes af Marianna Sørensen, som i mange år selv har været instruktør på KlubOffice økonomi ved siden af sit virke som konsulent. 

Du kan læse mere om, hvordan I som klub helt gratis kan booke en KlubOffice økonomi instruktør her.

Søren, Flemming, Annette, Frank, Jannie, Karina, Marianna og Jan - det nye instruktør-team på KlubOffice økonomi. 

Supplerende spilletilladelser er nu digitale

Den supplerende spilletilladelse er nu LIVE, og kan ses af spilleren på Mit DBU. Her vil den blive listet i Fodboldpasset under 'spilleberettiget for'. 

En supplerende spilletilladelse er en særlig dispensation, som giver den enkelte spiller tilladelse til at spille fodbold for to forskellige foreninger i én og samme turneringshalvdel.

Spilleren kan selv ansøge via Mit DBU, hvor funktionen ligger under 'Mine oplysninger'. 

Der er også mulighed for at hjælpe spilleren fra KlubOffice, hvor man ligeledes kan se, hvilke supplerende spilletilladelser, der er tilknyttet den enkelte spiller. 

Det er vigtigt at notere sig, at regler og vilkår for supplerende spilletilladelse er forskellige fra lokalunion til lokalunion. 

Du kan læse mere om den supplerende spilletilladelse her.

Billedet ovenfor er som spilleren ser det på Mit DBU. Nedenunder kan du se, hvordan det ser ud i KlubOffice. 

Driblr rykker ind på hitlisterne

Den helt nye app til fodboldspillere over 12 år, Driblr, har taget de danske fodboldspillere med storm. 

Driblr er nu downloadet tæt på 100.000 gange og brugerne gør flittigt brug af funktionerne. I august måned blev der fx sat navn på målscorere i 1600 flere kampe end i 2017! 

Har du endnu ikke downloadet Driblr, kan du fortsat hente den helt gratis i App Store eller Google Play

Tips & Tricks

I næste version af Fodbold app'en bliver der - ligesom det er muligt i Driblr - åbnet op for redigering af kampfakta for alle spillere, der har været på holdkortet! 

Hold øje med Fodbold app'ens Facebook-side, hvor vi løbende opdaterer om nye funktioner. 

Har du forslag til forbedringer - eller oplever du udfordringer med systemerne - hører vi meget gerne fra dig på support@dbu.dk. 

DBU IT - Telefontid 9.00 - 16.00 +45 43 26 54 55 - E-mail: support@dbu.dk - 
www: Klubservice