Menu

U18 DM bedst til at livescore

image
Thomas Kristensen
30. januar 2019 kl. 15:18
U18 DM Ligaen blev i 2018 den mest livescorende række i Danmark

Vil du gøre en forskel på sidelinjen?
Bliv livescore indberetter!

3 ud af 4 fodboldspillere svarer nemlig, at statistikker og indblik i egne præstationer er en motiverende faktor til at spille mere fodbold.

Du kan altså med kun få klik på telefonen gøre en stor forskel, når du alligevel står på sidelinjen. Alt det kræver, er en DBU-profil og et hverv i klubben som "livescore indberetter".

Sådan opretter du livescore indberettere i DIN klub: Opret livescore indberettere

I 2018 var U18 Piger DM Ligaen rækken med flest livescorede kampe. Der har været livescoret på mere end 90% af kampene i både 2017/2018 - og 2018/2019 sæsonen.
Godt gået af de mange frivillige, der har gjort fodboldlivet sjovere for spillere og fodboldinteresserede

Livescore gør en stor forskel for Emilie Dolleris Billing, der til dagligt spiller for U18 DM-holdet i Fortuna-Hjørring.

"Jeg bruger Fodbold app'en først og fremmest til at kunne følge mit eget hold og de andre i U18DM ligaen LIVE. Men også for at kunne se hvor i tabellen vi ligger, hvornår vi skal spille kamp og se de forskellige statistikker i min egen række."

Det er dog ikke kun livescore - og kampfakta funktioner, Emilie bruger i Fodbold app'en. Hun holder sig også opdateret på andre rækker - og så er hun lidt af en landsholdsfan. 

"Jeg bruger den også til at kunne se hvornår 3F ligaen skal spille, for at jeg altid ved hvornår de skal spille og for at se om jeg har mulighed for at komme og støtte dem.
Jeg tjekker også på appen hvornår landsholdene skal spille, da man skal være klar foran tv'et derhjemme og heppe på ens nation.
Mine gamle hold følger jeg også på appen, da jeg godt kan lide at se hvor de ligger og stadig følge med i hvordan det generelt går for dem."

Du finder Fodbold app'en i App Store eller Google Play - helt gratis.