Menu

Har du opstarten klar? Planlæg træningskampe i Fodbold app'en

image
Thomas Kristensen
20. juni 2019 kl. 15:53
Er du også én af de trænere, der bare ikke kan vente til den nye sæson starter? Find ligesindede med 'Træningskampe' - portalen, hvor du kan finde modstanderen til din næste træningskamp.

Uanset om du er træner i Odsherred, Nørrebro eller Jerne, så er der en modstander til dig. 'Træningskampe' i Fodbold app'en og på Mit DBU giver dig mulighed for at byde ind på træningskampe oprettet af andre - eller udbyde dine egne. Hvis der skal dommer på, bliver der sendt en ansøgning afsted med det samme, og kampen bliver automatisk ført i kalenderen. 

Bliv træningskampsopretter 

Du skal starte med at sikre dig, at klubben har givet dig adgang til at oprette træningskampe. Hvis ikke du har adgang vil du automatisk møde en mulighed for at ansøge om at blive det, som vist på billedet her. 

Find din modstander 

Når du har fået hvervet er du klar til at finde modstandere. Du kan søge blandt udbudte kampe, fra Fodbold app'en eller Mit DBU

Hvis ikke du kan finde en modstander i søgningen, kan du selv udbyde en træningskamp, som andre trænere kan byde ind på. Det kan du også gøre fra Fodbold app'en eller Mit DBU

Når du har oprettet ønsket kan du holde styr på dem, og se når potentielle modstandere byder ind på dem fra 'Mine ønsker'.

Herefter klarer systemet alt det praktiske for dig: 

- Der bliver bestilt en dommer, hvis det er valgt (skal tillades af klubben)

- Der sendes en besked til modstanderen om, at ønsket er blevet godkendt (hvis det er valgt - se beskrivelsen i bunden)

- Kampen bliver ført ind i klubbernes kampprogram i KlubOffice

Bruger I KampKlar på holdet, skal kampen oprettes manuelt.

Få besked, når der er nyt om dine træningskampe 

Vil du gerne have besked, når der er nyt om dine træningskampe? Med 'Beskedindstillinger' kan du bestemme, hvordan du vil have besked omkring forespørgsler, svar på ønsker og svar på på bud.